Glad Jul och Gott Nytt 2025!
I år har Sollex valt att bidra till organisationen UkrainaHjälpen
2024-12-09
Stort hjärtligt tack för ert förtroende under 2024
Inför 2025 laddar Sollex ordentligt och vi kommer att fortsätta att göra vårt yttersta för att du ska vara nöjd med våra produkter, priser och snabba leveranser. Under 2025 kommer vi arbeta aktivt för att vässa vårt kunderbjudande och fortsätta med att utveckla vassa produkter. Vi ser fram emot ett fortsatt trevligt samarbete.
Nöjda glada kunder är det som motiverar oss. Är du nöjd med oss? Rekommendera oss gärna till kunder och samarbetspartners. Om du tycker vi kan göra något bättre så hör av dig till oss så gör vi vårt bästa för att du ska bli nöjd och glad.
Sollex önskar dig och din familj God Jul och Gott Nytt År!
Med Sollex vassa knivar och blad
Hoppas att vi har gjort dig riktig glad!
Snart är det dags att byta kniven och krok
Mot en kopp het glögg och en trevlig bok
Vi vill tacka och buga
Och önskar er all lycka i er julestuga
____
Beata, Johan och Aleksandra på Sollex
Sollex julgåva 2024
I år bestämde sig Sollex för att istället för julklappar skänka en gåva till UkrainaHjälpen, en organisation som sedan tre år tillbaka ger hjälp och stöd till behövande människor och djur i Ukraina.
Läs mer om deras fantastiska verksamhet på deras Facebook-sida https://www.facebook.com/groups/ukrainahjalpen.
Öppettider
Midvinternattens köld är hård, rakbladen gnistra och glimma. Alla sova i enslig gård, djupt under midnattstimma. Snön ligger vit på taken. Endast Sollex är vaken. Vi har öppet under mellandagarna - precis som vanligt.
På helgdagarna har vi stängt. Julafton (24/12), Juldagen (25/12), Annandag Jul (26/12), Nyårsafton (31/12 och 01/01) och Trettondag jul (6/1) har vi stängt.
Men vi mottar gärna beställningar innan den 20 december. Hör gärna av dig på 035-157500 #1
Det bästa receptet på Janssons frestelse från Sollex
Letar du efter ett gott och enkelt recept på den klassiska maträtten Janssons frestelse? Sollex har det perfekta receptet, laga det så får du en otroligt krämig Jansson med en måttlig ansjovissmak. Gör så har!
____
4-6 portioner
1kg mjölig potatis (10-12st)
2 gula lökar
2 burkar ansjovisfiléer eller 32 filéer (250g)
ansjovisspad från en av burkarna
3dl vispgrädde
1dl mjölk
2msk ströbröd
smör
- Värm ugnen till 225°
- Skala och skär potatisen i fina strimlor. Skala och skiva löken tunt.
- Fräs löken mjuk i smör utan att den tar färg.
- Varva potatis, lök och ansjovis i en smord ugnsform. Avsluta med potatis. Häll på ansjovisspadet från en av burkarna och grädden blandad med mjölken. Strö över ströbröd och lägg på några klickar smör.
- Grädda Janssons frestelsen mitt i ugnen i 50-60 minuter.
Bon appétit!