Beställ en uppsättning martor-knivar, testa dem och hitta rätt knivar för dig - Sollex
Aleksandra

Hitta den Martor säkerhetskniv som passar just dig!

På Sollex förstår vi vikten av att ha rätt verktyg för jobbet. Som auktoriserad distributör av Martor, en ledande tillverkare av säkerhetsknivar, erbjuder vi dig ett stort urval av högkvalitativa skärverktyg för en mängd olika användningsområden.

För att hjälpa dig hitta den perfekta säkerhetskniven har vi sammanställt ett set med 12 säkerhetsknivar från Martor. 

Varje kniv i detta set är konstruerad för specifika skäruppgifter och målsegment, vilket säkerställer att du har de bästa alternativen att välja mellan.

Martor knivar Secumax 145, 150, 320, 350, Snitty 43037, Secunorm 175, 380, 500, 540, Mizar, Secupro Martego, 625 - Sollex

Setet innehåller följande bästsäljande säkerhetsknivar:

Martor säkerhetsknivar som ingår i Sollex säkerhetsknivset kan användas för att sprätta upp lådor, plasta av pallar, ta bort band, och att skära följande material:

  • 1-lagers och 2-lagers kartong, wellpapp
  • Wrap-, sträck- och krympfolie
  • Tejp och självhäftande tejp
  • Lager av folie eller papper
  • Garn, snöre och plastband
  • Filt
  • Självhäftande etiketter
  • Textilier, tyger, läder
  • Belagda och laminerade filmer
  • Tunna material som papper och folie
  • Tjocka material såsom flerskiktskartong, plast och gummi
  • Mattor

På Sollex gör vi det enkelt att utrusta ditt team med de säkraste och mest effektiva skärverktygen. Du har två veckor på dig att testa knivarna i din arbetsmiljö, vilket gör att du kan identifiera den modellen som uppfyller dina behov. När du har fattat ditt beslut ska du returnera säkerhetsknivkitet.

Värdet för knivsetet 992 är 3000kr ex moms vilket faktureras vid leveransen. Beställer du säkerhetsknivar av oss och returnerar knivsetet i gott skick inom två veckor så krediterar vi hela beloppet. Är du nöjd och bara returnerar säkerhetsknivskitet i gott skick så krediterar vi 2500kr.

Så här beställer ni vårt Martor säkerhetsknivset

  1. Börja med att kontakta oss. Kanske kan vi hjälpa dig genom att berätta om knivarna på telefon eller mail.
  2. Beställ artikel nr 992 på webben eller via e-post. Beställ artikel nr 992 på webben eller via e-post
  3. Bekräfta beställningen. När vi har mottagit din beställning, skickar vi en bekräftelse via e-post med detaljer om leveransen och fakturan på 3000kr.
  4. Mottagning av knivsetet. Inom några dagar levererar Sollex säkerhetsknivsetet nr 992. Varje kniv är utvald för att täcka en mängd olika skäruppgifter och branschspecifika behov.
  5. Testa knivarna i två veckor. Du har nu två veckor på dig att testa knivarna i din arbetsmiljö och att returnera dem. Detta ger dig möjlighet att prova olika knivar och välja den som bäst uppfyller dina krav.
  6. Faktura och betalningsvillkor. Vi kommer att skicka en faktura med 30 dagars betaltid. Du har alltså gott om tid att utvärdera knivsetet innan fakturan förfaller.
  7. Returnera knivsetet. Efter testperioden, returnera knivsetet intakt och i gott skick till oss. Returen står ni för. Vi rekommenderar att du använder samma förpackning för att säkerställa att knivarna återvänder i samma skick som de levererades.
  8. Kreditering av fakturan. När vi har mottagit knivsetet med alla knivarna i gott skick, kommer vi att kreditera 2500kr. Väljer du att beställa säkerhetsknivar av oss krediterar vi 3000kr, alltså hela beloppet.

Denna enkla process ger dig möjlighet att testa Martors säkerhetsknivar, och säkerställa att du gör rätt val för din verksamhet. Kontakta oss idag för att komma igång!

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.