Aleksandra

Sollex på Sign & Print Pack 2024 i Odense, Danmark

Den 18-19 september deltog Sollex som utställare på Sign & Print Pack Denmark 2024 i Odense, en av de viktigaste mötesplatserna för tryck- och förpackningsindustrin i Norden. Mässan fokuserade på de senaste trenderna och teknologierna inom digitaltryck och skärning, offset- och flexotryck, samt materialkonvertering, laminering och efterbehandling.

Efter vår framgångsrika medverkan på Sign & Print-mässan i Kista 2023, där vi knöt nya kontakter och fick direkt feedback från våra kunder, beslutade vi att fortsätta vår resa genom att delta även i Danmark. Vid mässan i Sverige hade vi många givande samtal med besökare om de utmaningar som finns inom skärning och konvertering av grafiska material. Den feedback vi fick därifrån har varit ovärderlig och hjälpt oss att ytterligare förbättra vårt sortiment.

Sedan dess har vi utökat vårt erbjudande av plotterknivar, knivar för skärbord och digitala skärmaskiner, och kundernas positiva respons har stärkt vår övertygelse om att vi är på rätt väg.

På mässan i Odense presenterade vi ett brett utbud av våra industriella knivar och knivblad, som är designade för att möta behoven hos tryckerier och förpackningstillverkare. Vi hade även givande diskussioner om de senaste innovationerna inom skärteknik och konvertering för förpacknings- och grafiska material. Vårt team var där för att ge råd och vägledning, och vi kunde återigen stärka vår relation med både nuvarande och potentiella kunder i Danmark.

Vi ser fram emot att fortsätta samarbeta med våra kunder och utveckla nya lösningar som uppfyller deras växande behov.




Sollex ställde ut på Sign&Print 2023 i Kista


Under 2023 deltog Sollex framgångsrikt som utställare på Sign & Print-mässan i Kista, en ledande branschhändelse för tryck- och skyltindustrin i Skandinavien. Mässan samlade över 2 400 besökare och hade över 85 utställare som presenterade nya lösningar och innovationer inom tryck- och skärteknik.

På plats visade Sollex upp sitt breda sortiment av specialknivar, inklusive plotterknivar, cirkelknivar och skalpeller som är utvecklade för precisionsarbete inom material som papper, kartong, plast, film och folie, non-woven. Vi fick många tillfällen att diskutera kundernas specifika behov och erbjuda skräddarsydda lösningar för olika branscher, allt från små reklambyråer till stora industritillverkare.

Vi hade också möjlighet att nätverka med branschkollegor och lyssna på föreläsningar om de senaste trenderna. Många av våra kunder uppskattade att få se och känna på våra produkter på nära håll, och vi hade flera intressanta diskussioner om hur våra knivar kan hjälpa dem att förbättra sin produktion och precision.

Vi ser fram emot att delta i framtida mässor och fortsätta att erbjuda våra kunder innovativa och pålitliga skärlösningar. Tack till alla som besökte oss på mässan och gjorde det till en så framgångsrik och inspirerande upplevelse!




Sollex är en pålitlig leverantör av maskinknivar och blad för tryck- och skyltindustrin

Sollex är en snabbfotad leverantör av knivar och knivblad för skylt-, förpacknings, emballage-, etikett- och tryckföretag. Med ett imponerande brett sortiment av cirkel-, plotter-, rakblad och brytblad levererar vi helhetslösningar för precisionsskärning och effektiv produktion.

"Vi har traditionellt varit leverantör till stora material- och förpackningstillverkare, men under de senaste tio åren har vi även utvecklat en bred palett av skärverktyg i hårdmetall för tryck- och printbranschen," säger VD Johan Falk.

Sollex är ledande inom tillverkning av blad för industriell användning. Sollex knivar och blad väljs av tillverkare av grafiska produkter, skyltar, etiketter och förpackningsmaterial på grund av deras överlägsna kvalitet och hållbarhet. Vi erbjuder knivar för Summa, Gerber, Aristo, Atom och Zund plottrar. Vi tillverkar också blad för industriella skärmaskiner på beställning.

Letar du efter en leverantör av knivar till skärmaskiner?

Sollex har ett brett urval av maskinknivar i sitt sortiment. Vi tillverkar våra knivar av högkvalitativt stål eller volframkarbid och garanterar långvarig hållbarhet. Om du inte hittar den kniv du behöver på vår webbplats kan du kontakta oss med en detaljerad förfrågan via mail order@sollex.se eller telefon 035-15 75 00.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.